Telefoni og internetadgang


Det er ikke nok med mad og husly. Vi har også behov for at være i kontakt med hinanden. Helt praktisk handler det om, at alle bør have adgang til en telefon, så de kan komme i kontakt med venner, forretningsforbindelser og myndigheder, uden behov for dagsrejser til det lokale administrationskontor. Samtidig er internettet med til at skabe større global bevidsthed. Vi bør sikre, at alle har adgang til et minimumsniveau af kommunikationsteknologi, så de kan søge information på internettet, bruge online tjenester og være med i den internationale dialog.
Verdens Bedste Nyheder


Adgang til information og kommunikation er en nøgle til udvikling. Derfor er det vigtigt, at det sikres at alle har adgang til grundlæggende informations teknologi, således de ikke hægtes af udviklingen. I en række udviklingslande har mobiltelefoni haft vidtrækkende betydning for småbønders adgang til markedsinformation og udgør et vigtigt middel til penge overførsler. Ligeledes har mobiltelefoni medvirket til at udbrede adgang til sundhedsydelser og råd.

Mette Bloch Hansen, fhv. policy advisor 92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling

Network MediaHjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.