THE GLOBAL GOALS


I Post-2015 processen er afløserne for 2015 Målene / The Millenium Goals (MDG) omtalt som 2030 Målene. 
Deres officielle navn efter at målene er blevet defineret er The Global Goals For Sustainable Development eller Verdensmålene for bæredygtig udvikling. Målene bliver officielt vedtaget 25. september 2015 i FN.

Der er 17 nye bæredygtige verdensmål. Altså mere end dobbelt så mange som de 8 MDG mål, der blev vedtaget i 2000.
Verdensmålene adskiller sig fra 2015 Målene ved at gælde for alle nationer og ikke kun rette sig mod forbedringer i udviklingslandene. Alle nationer skal forpligte sig til hver især at bidrage til, at målene bliver en realitet for alle mennesker i verden.Den anden vigtige forskel er, at bæredygtighed og hensynet til klodens klima indgår som et element i alle de nye mål.

The Global Goals bliver køreplanen for vores fælles klode de næste 15 år. Erfaringerne fra The Millenium Goals har vist at der kan være lang vej fra vision til realitet. Men de 15 år med MDG målene har også vist, at det ved fælles global indsats er muligt at bekæmpe uligheden i verden.

Network MediaHjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.