Bedre transport og veje

Der er ikke meget ved at dyrke flere tons mango, når man kun kan sælge et par stykker til de lokale i landsbyen. Gode veje gør det muligt for folk i yderområder at komme ind til byerne og sælge deres varer eller søge arbejde. Det giver dem ofte højere indkomst, og forbedrer dermed livet for dem og deres familier. Derfor bør infrastrukturen forbedres, så folk kan bevæge sig frit og let søge nye økonomiske muligheder, og samtidig få adgang til bl.a. lægehjælp.

Verdens Bedste Nyheder


 
Infrastruktur herunder veje og adgang til transport, der er bæredygtig og sikker har stor betydning for samfundsudviklingen. Infrastruktur er essentiel for at mennesker, varer og goder kan transporteres og dermed for handel og udveksling af viden og teknologier. Infrastruktur skal udbygges på en måde, hvor der tages hensyn til den brede befolkningsbehov samtidig med at mulighederne for bæredygtig industri udvikling tages i betragtning. Infrastruktur investeringer skal også gavne små landbrugere, som kan sælge afgrøder på det nærmeste lokale marked. Der er brug for et skift i retning af low-carbon-energieffektive offentlige transport systemer. Transportsektoren forbruger mere end en fjerdedel af energi forbruget.

Mette Bloch Hansen, fhv. policy advisor 92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling
Network MediaHjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.