Bedre jobmuligheder


Millioner af unge i udviklingslandene mangler et arbejde, der giver dem mulighed til at bidrage til værdi og udvikling af deres samfund og for at føle sig betydningsfulde og produktive. Ingen skal holdes uden for arbejdsmarkedet og selvom man er fattig skal man ikke acceptere farlige og sundhedsskadelige arbejdsvilkår for en ussel løn.
Det er både regeringers og den private sektors ansvar, at der skabes jobmuligheder for alle – så alle kan bidrage til udviklingen.

MS/ActionAid

 

Selvom man er døv, kan man godt blive en god kok, og selvom man engang har været kriminel, kan man godt skifte kurs. Alle har evner og muligheder i sig, og på verdensplan bør den offentlige og private sektor gøre mere for at sikre, at alle har mulighed for at finde et job med en rimelig løn, hvor de kan bidrage og føle sig værdsat som et produktivt medlem af samfundet.
Verdens Bedste Nyheder

Network MediaHjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.